Open loods is van start gegaan in Utopia

Open loods is van start gegaan in Utopia

De bewoners zijn vandaag druk bezig, vandaag staat namelijk de allereerste Open Loods op het programma. Wat op zijn Utopiaans samen gaat met veel gezelligheid en gelach. Na de voorbereidingen komen de eerste bezoekers binnen. Rowena en Kevin staan dan ook achter de bar met elkaar staan te praten over de garage sale. Vandaag kunnen de bezoekers namelijk bieden op een aantal meubels en andere spullen in de loods, om de bv uit de financiële crisis te helpen. De twee vragen zich af wat er precies te koop is, maar hebben beiden eigenlijk geen idee. Ze kunnen mij huren grapt Kevin. De bezoekers maken ook een gezellig praatje met de bewoners en kijken rond bij de stands. Als verrassing heeft Ramona iets leuks namelijk een modeshow met kleding van de Streetwear collectie. Aan gezelligheid ontbreekt het zeker niet, maar zal Open loods ook genoeg geld opleveren voor de bv?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *