Rowena gooit met haar drinken tijdens een ruzie met Ruud

Rowena gooit met haar drinken tijdens een ruzie met Ruud

Open loods is inmiddels afgelopen, maar het is er niet gezelliger op geworden. Rowena en Ruud hadden ruzie waar we eerder over schreven maar die ruzie zet gewoon door.

De twee worden het namelijk maar niet eens. Ruud laat weten dat hij teleurgesteld is over het seksueel getinte grapje naar Jessie toe. En Rowena vertelt dat ze het niet over het grapje heeft, maar over iets groters. Waar ze het dan wél over heeft wordt niet duidelijk, maar één ding is zeker de twee begrijpen elkaar totaal niet. Jij wilde dus aan hem laten zien hoe je pijpt trekt Ruud als conclusie over het grapje. Door deze opmerking barst de bom. Ik geef me bloot aan jou en dan ga je er zo mee om. Dat vind ik f*cked up schreeuwt Rowena terwijl de tranen over haar wangen rollen. Boos stampt ze naar buiten ondertussen smijt ze haar drinken op de grond en ook de deur krijgt een harde zwaai. Hoe zal dat verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *