Do, Jacco en Romy hadden het over de stemronde

Do, Jacco en Romy hadden het over de stemronde

Afgelopen avond hadden Do, Jacco en Romy een gesprek over de aankomende stemronde. Er werd gespeculeerd wie er op wie zal gaan stemmen.

Het gesprek vond buiten plaats. Al snel heeft het drietal het over wie er op wie zal gaan stemmen. Romy laat weten dat ze wel een idee heeft van wat ze gaat doen, maar dat ze zomaar elke dag nog van gedachten zou kunnen veranderen. Jacco heeft op zijn beurt het idee dat zijn mede bewoners zich anders gedragen met de stemronde op komst. Mensen hebben volgens hem het ineens over persoonlijke doelen die nog niet behaald zijn. Dit omdat het heet wordt hun voeten. Do is als enige duidelijker. Haar stemmen gaan naar degene in de groep met wie ze het minst heeft en op dit moment is dat voor haar Jessie. Wie denk jij dat er deze stemronde genomineerd zullen worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. scarlet at 09:53

    O, ze zullen Jessie wel wegsturen, want die hebben ze nu weer uitverkoren als pispaal en ze durvenn ook niet op het clubje te stemmen met de grootste monden! En Jessie is net zo een gewillig slachtoffer als Cees en die Billy staat nr. 1 in de rij om hem weg te stemmen, want ze wil weer met Ruud aanpappen en heeft Jessie alleen maar misbruikt. Nu heeft ze er alle belang bij om hem weg te stemmen en stookt ze de andere bewoners ook lekker op tegen hem en dat lukt haar aardig. Want tja, het heeft ook een grote mond en dus is het buigen en bukken voor haar met die Ruud voorop! Voor Jessie zal het wel beter zijn, want die jongen gaat er steeds miserabeler uitzien sinds dat mens daar zit en hem constant vernedert en beledigt! Ga lekker naar huis, Jes, je verdient wel beter!

  2. anneke at 12:59

    Dat worden Jessie en Rianne en ik hoop dat de andere bewoners op Ruud gaan stemmen hij kost alleen maar geld .
    IK vind vele bewoners bang op oude bewoners te stemmen die ook niks doen.
    Ik heb gisteren even gekeken op een site en daar zag ik Rianne en Cemal in de kou hout zagen, zeg dan niet dat Rianne niks doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *