Bas baalt dat Rianne eigenwijs is en de groep hiervan de dupe is

Bas baalt dat Rianne eigenwijs is en de groep hiervan de dupe is

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Bas en Rianne hadden namelijk onenigheid.

Zoals de meeste Utopia fans wel weten hebben de bewoners nogal wat schulden. En dat betekend voor de bewoners dat ze op de kosten moeten letten. Maar daar heeft Rianne volgens Bas in gefaald. Zo heeft ze meer betaald voor verf dan eigenlijk nodig is. En volgens hem is die fout makkelijk te voorkomen geweest. Althans als ze had overlegd met Bas. Want Bas wist waar de verf voor minder geld gekocht kon worden. Het zit hem dan ook dwars dat ze alles op eigen houtje heeft gedaan. Maar het zit hem nog meer dwars dat ze nu weigert toe te geven dat ze beter had kunnen overleggen. Na wat verwijten over en weer geeft Bas al redelijk snel op. Als je je eigen fout niet kunt toegeven is deze discussie ten einde zijn zijn woorden. Wat later gaat Bas het gesprek met Do aan waar hij zijn frustraties uit. Bas laat weten er klaar mee te zijn dat Rianne eigenwijs is en baalt dat de groep hiervan de dupe is.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:48

    Bas baalt dat Rianne niet heeft over legt.
    Heeft hij niet door dat Rianne werkt en hij niet.
    Dat het meeste geld aan de dieren uit geven wordt .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *