Karin ontvangt slecht nieuws van het thuisfront

Karin ontvangt slecht nieuws van het thuisfront

Er is weer wat gebeurd in Utopia, en dit keer iets wat minder leuk is. Karin heeft namelijk een verdrietige brief van het thuisfront ontvangen. Jacco kwam deze brief in de brievenbus tegen en neemt deze snel mee naar binnen. En overhandigd deze aan mede bewoner Karin. Met een bezorgd gezicht pakt ze de brief aan. Voorzichtig begint ze te lezen, terwijl Jacco zijn arm om haar heen slaat. Na een paar regels schrikt Karin overduidelijk. De brief bevat slecht nieuws. Terwijl ze begint te huilen vertelt ze haar mede bewoners dat de allerbeste vriendin van haar dochter is overleden. Ook de groep is zichtbaar aangedaan door dit nieuws en probeert haar te troosten. Heel veel sterkte toegewenst Karin!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *