Jessie probeert met man en macht het kachel probleem in Utopia op te lossen

Jessie probeert met man en macht het kachel probleem in Utopia op te lossen

De verwarming in Utopia is kapot en dat betekend dat het erg koud is. Zeker met deze winterse temperaturen. Jacco probeerde dit probleem al op te lossen door een installateur te bellen maar deze is helaas dicht het gehele weekend. Jessie probeert er nu van alles aan te doen dit probleem op te lossen en pleegt verschillende telefoontjes om alsnog de kachel te kunnen repareren.

De monteur aan de andere kant van de lijn probeert Jessie telefonisch te assisteren, maar zonder succes. Jessie klimt op een ladder en voelt dat er warme lucht uit de kachel komt, maar niet genoeg om de loods te kunnen verwarmen. Vervolgens loopt hij met de telefoon aan zijn oor naar de centrale verwarming en voelt hij aan de leidingen. Die zijn heel warm vertelt Jessie en dat is wel een goed teken. De man aan de telefoon adviseert Jessie om de kachel van het keukengedeelte die wel werkt even uit te zetten om te kijken of deze misschien teveel vermogen vraagt. Dit doet Jessie en na een half uur belt hij de monteur terug. Hij krijgt weer de monteur aan de lijn en vertelt hem dat de situatie nog steeds niet is verbeterd. De verwarming doet het wel, maar de hitte wordt niet verspreid. Waarschijnlijk is er een ventilator defect en hierdoor blijft het ijskoud in het huiskamergedeelte van de loods. De monteur komt zo snel mogelijk een kijkje nemen. Laten we hopen nog in het weekend…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marie at 13:31

    Maar laat hij aub ophouden met zijn neus op te trekken met het geluid daarbij zo smerig.
    Hij vergeet dat zijn microfoon heel dicht bij zit , het is kotsmisselijk makend dat geluid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *