Bewoners zitten heel het weekend in de kou

Bewoners zitten heel het weekend in de kou

Problemen in Utopia! De verwarming is namelijk weer eens stuk. En met deze winterse temperaturen komt dat niet zo lekker uit… Uiteindelijk wordt duidelijk dat de bewoners naar alle waarschijnlijkheid heel dit weekend in de kou moeten zitten.

Karin wrijft maar eens in haar handen en vraagt of Jessie hier iets aan wil doen. Jessie antwoordt dat hij even druk is want het centraal is pas net afgelopen en nu staat de bv vergadering alweer op de planning. Karin is niet blij met dit antwoord en laat weten dat er actie ondernomen moet worden. Victoria neemt het vervolgens voor Jessie op. En benadrukt dat Karin rustig moet worden. Alles kan immers niet tegelijk geregeld worden. Jessie besluit het telefoonnummer van de installateur aan Jacco te geven zodat hij kan bellen. Jacco pakt gelijk de telefoon en begint te bellen, maar tevergeefs. Het bedrijf dat hij belt is dit weekend gesloten. We zitten het hele weekend in de kou zegt vervolgens tegen Karin. Ondertussen is Cemal druk bezig om voor wat warmte te zorgen en steekt de open haard aan. De kou gaat niet ten goede van Karin haar humeur en ze noemt Jessie egoïstisch, maar Jessie antwoordt dat hij helaas ook niets aan de situatie kan veranderen. De twee raken in een discussie en misschien helpt dat om de kou te vergeten. Maar de kachel is alsnog niet gemaakt en het ziet ernaar uit dat de bewoners dit weekend in de kou zitten. Of zal er toch nog iets geregeld worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Theo van Veen at 14:11

    Gaan ze nu toch ineens – door dit defect – “terug naar de basics” i.p.v. doorgaan in luxe ?
    Dus terug naar het basis format van het ‘programma” ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *