Jessie en Jacco “verkopen” het wel bekende rokersbankje

Jessie en Jacco “verkopen” het wel bekende rokersbankje

Jacco en Jessie hebben een grap bedacht die ze afgelopen avond uit gingen voeren. Eerder hadden de twee namelijk bedacht dat zee willen doen alsof het wel bekende rokersbankje verkocht is. Om op die manier te kijken hoe de rest van de groep zal reageren. Daarom besloten de twee te wachten tot het donker was om hun plan uit te voeren. Het blauwe bankje moet namelijk verstopt worden. Jessie en Jacco sjouwen het ding weg en zetten deze onder een zeil zodat niemand het bankje meer kan vinden. Op de plek waar de bank stond komt een nieuwe bank te staan. Aan een smoes hebben ze ook al gedacht. Als een andere bewoners het bankje vindt, zullen de twee doen alsof ze het bankje vast apart hebben gezet voor de nieuwe eigenaar. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. scarlet at 12:00

    Oh, wat zullen die uit hun plaat gaan! Wat zal die Billy weer hysterisch tegen je tekeer gaan, Jes, natuurlijk met grote steun van Romy en Do! Oh, oh, oh, maak je borst maar nat, hoor. En dan moet Ruud weer komen met zijn dreigementen en moet hij die hysterica weer troosten! Oh, oh, wat doe je nu weer, Jes. Hihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *