Kevin hield een verjaardagsfeest in Utopia

Kevin hield een verjaardagsfeest in Utopia

Naast de stille tocht die Cemal afgelopen avond hield is er ook nog wat leukers gebeurd. Kevin was toen namelijk nog jarig en de toen nog jarige job wilde dit natuurlijk nog even vieren. Het feest begon toen Gina de woonkamer in kwam lopen met een taart. Deze heeft ze samen met Victoria gebakken. Kevin is er natuurlijk er blij mee en snijdt dan ook de taart aan stukken om te verdelen.  Als iedereen een lekker stukje taart heeft is het tijd voor muziek. Kevin neemt plaats achter de draaitafel. Hij begint met een rustig muziekje, want dit vindt hij wel zo gepast voor Cemal. Daarna worden er verschillende hits gedraaid en komt iedereen los. Er wordt gedanst, gelachen en genoten. Alleen zijn niet alle bewoners op de verjaardag van Kevin. Zo zitten Jessie en Rianne gewoon achter de computer en ook Ruud is nergens te bekennen. Romy is hier niet over te spreken, maar Kevin zegt dat het niet uitmaakt. Hij geniet op zijn verjaardag en dat is immers het belangrijkste.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *