Ook vandaag staat er weer een werkdag gepland in huize Utopia

Ook vandaag staat er weer een werkdag gepland in huize Utopia

Nog wat nieuws uit Utopia van afgelopen avond. Victoria en Gina hadden het over de eerste officiële werkdag die gisteren plaats vond. De twee bespreken het initiatief van de 40-urige werkweek. Want hoe moeten ze nu verder? Gina en Victoria zijn het er wel over eens dat ze tevreden zijn over de eerste dag. Het is lastig om helemaal in te vullen wie wat moet doen. Maar ze verwachten dat dat in de toekomst redelijk vanzelf zal gaan. Daarom willen de werk vrouwen morgen weer om 9:00 uur beginnen. En de planning is ook al duidelijk. Om 9:00 uur zal er een centraal plaats vinden. Hierin zal ongetwijfeld besproken worden wat iedereen moet gaan doen. Inmiddels is het al over negenen dus we komen zo terug met meer nieuws! Goedemorgen zullen we maar zeggen 🙂

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *