Billy helemaal klaar met de werkwijze van Rianne

Billy helemaal klaar met de werkwijze van Rianne

Eerder schreven we al over Billy die niet zoveel vertrouwen heeft in bepaalde werkzaamheden die Rianne doet. Ze was het toen al niet eens met de taakverdeling. Wat later werd er gewerkt aan de begroting. Dit deden Billy, Bas, Jessie, Rianne en Do. Echter heeft Rianne een totaal andere kijk op de zaak dan haar mede bewoners  en daar is Billy helemaal klaar mee. Telkens als er een afspraak is gemaakt, wil Rianne volgens haar weer wat anders. Billy is het zat en laat dat Rianne weten ook. Is het nu klaar? Ik wil er niks meer over horen snauwt ze dan ook. Wat later zitten de twee op de vide en hebben ze het over het voorval. Rianne heeft het gevoel dat ze niet serieus wordt genomen door de rest. Maar Billy is het daar niet mee eens. Ik vind dat er een gezonde discussie werd gevoerd, maar dat je het zelf persoonlijk maakt. Je wordt wél serieus genomen, maar je doet zelf alsof dat niet zo is voegt ze eraan toe. Rianne probeert nogmaals uit te leggen waarom ze zich met de financiën bemoeide, maar Billy trekt het niet meer. Ik ben klaar Rian, ik sta op springen benadrukt ze terwijl ze Rianne achterlaat op de vide.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *