Bas probeert het goed te maken met verdrietige Do

Bas probeert het goed te maken met verdrietige Do

Do voelt zich ondergewaardeerd door Bas zoals we eerder al omschreven. Bas heeft namelijk haar naam niet genoemd bij de bouw van de kas. En dat Do zo’n verdriet heeft zit Bas toch niet lekker.

Bas loopt daarom wat doelloos rond in de loods en aan zijn gezicht is te zien dat hij zich niet goed voelt. Dan besluit hij toch naar Do toe te gaan, die in hun eerdere gesprek verdrietig aangaf dat hij haar even met rust moest laten. Bas geeft haar een kus op haar voorhoofd. Het verdriet is van het gezicht van Do af te lezen. En Bas biedt vervolgens zijn excuses aan en zegt dat ze gelijk heeft. Daarna is het even stil. Do doorbreekt deze stilte door te vertellen dat ze het vreselijk vindt dat ze het gevoel heeft dat Bas haar voor lief neemt. Ik haat dat gevoel, ik verdien dat niet gaat ze verder met trillende stem. Bas kan niks anders dan Do gelijk geven en haar vertellen dat ze wel gewaardeerd wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *