Do geeft haar mening over de relatie van Rowena en Ruud

Do geeft haar mening over de relatie van Rowena en Ruud

Do, Rowena en Ruud zitten op de bank te kletsen en niet veel later komt de relatie van Ruud en Rowena ter sprake. Rowena vertelt dat haar relatie met Ruud geen makkelijke start heeft gehad en dat er vanaf verschillende kanten wat weerstand is geweest. Do wil hier meer van weten maar Rowena probeert het gesprek op een ander onderwerp te krijgen. Ook zegt ze dat ze het vervelend vindt dat ze geassocieerd wordt met de acties van Ruud. In de loods wordt zij vaak aangesproken op het gedrag van hem. Volgens Do komt dit doordat Rowena toegankelijker is dan Ruud. Een andere reden is volgens haar dat Ruud en Rowena erg veel samen zijn. Ook focus je minder op je eigen doelen daardoor gaat ze verder. En noemt als voorbeeld muziek maken. Ruud ziet dit als een aanval en snauwt terug naar Do dat hij en Rowena niet meer samen zijn als Bas en haar. Rowena voegt eraan toe dat ze heel druk bezig is met haar muziek maar dat dit niet door andere wordt gezien omdat ze geen interesse hebben. Ruud is het hier helemaal mee eens en Do vindt op haar beurt dat Rowena zelf het initiatief moet tonen om aan de groep te laten zien waar zij zelf mee bezig is. Rowena is het hier niet mee eens. En benadrukt dat ze de behoefte niet meer heeft om zichzelf te bewijzen. Do vindt dat Rowena dan ook niet mag klagen als ze als één wordt gezien met Ruud.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *