Billy ontvangt haar moeder en familie in Utopia

Billy ontvangt haar moeder en familie in Utopia

We zijn weer online! Het was noodzakelijk om wat technische updates te installeren en waren daardoor tijdelijk niet bereikbaar. Enfin, alles werkt weer dus tijd voor wat Utopia nieuws! Zo heeft Billy bezoek gehad in de mini samenleving. Billy stond het gezelschap al op te wachten. Deze keer komen haar moeder, zus en vriendinnen gezellig even langs. Als het gezelschap de auto uit komt springt Billy hen in de armen. Ook andere bewoners komen erbij en begroeten ze enthousiast. Ook geeft Jessie Billy’s moeder een dikke knuffel en zegt dat alles goed met hem gaat. Samen nemen de dames plaats op de bank, om onder het genot van een kopje koffie lekker bij te kletsen. De dag van Billy kan niet meer stuk! We komen zo weer met een nieuw nieuwsbericht, zien we je zo terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *