Boyd roept weer iedereen bijeen om over het roken te praten

Boyd roept weer iedereen bijeen om over het roken te praten

Gisteren riep Boyd de bewoners op om 24 uur niet te roken. Dit deed hij als een soort ontgroening. Hij vroeg de andere bewoners om mee te doen, maar uiteindelijk heeft alleen Victoria mee gedaan. Daarom roept Boyd nogmaals zijn mede bewoners bij elkaar en al snel wordt er gespeculeerd over een joker.

Maar wanneer alle bewoners op de banken zitten wordt al snel duidelijk dat Boyd dat niet van plan is. Ik zet mijn joker niet in benadrukt hij. Het is mij gelukt om een etmaal niet te roken. Ik vind het jammer dat de rest vroegtijdig is afgehaakt. Zelfs Bas die beloofd had om mee te doen stond opeens stiekem te paffen. Ramona ziet er op haar beurt wel de humor wel van in. Zij ziet dit als dé ultieme ontgroening om kennis te maken met de Utopiaanse levenswijze. Op het moment dat je iets verwacht van de hele groep, dan moet je er altijd vanuit gaan dat je er alleen voor staat grapt ze, en iedereen moet lachen. Boyd biecht vervolgens op dat hij het erg lastig vindt om te stoppen wanneer zijn omgeving rustig doorstoomt. En na dit korte centraal steekt Boyd ook maar een sigaretje op. Jessie daarentegen probeert wel definitief te stoppen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. scarlet at 17:21

    Ach, tante psychiater Victoria weer met haar nepwijsheid. Word zo ziek van dat mens en die Gina met hun voortdurende gekakel tegen anderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *