Boyd wil Utopiaan van het jaar en kapitein van Utopia worden

Boyd wil Utopiaan van het jaar en kapitein van Utopia worden

En we zijn weer even offline geweest, als het goed is voorlopig niet meer. De server heeft een upgrade gehad zodat deze de velen Utopia fans aankan. Kortom tijd voor weer wat Utopia nieuws 🙂

De Utopiaan van het jaar verkiezing komt steeds dichterbij en een deel van de bewoners vindt dat zij recht hebben op de prijs. Zo is Do er van overtuigd dat Bas de enige kanshebber is. Maar Cemal is het hier niet mee eens en vindt juist dat hij de prijs verdient. Ook Gina, Ramona en Jessie zitten volop in de race. Maar ook nieuwkomer Boyd is er mee bezig. Ondanks de ongeschreven regel onder de Utopianen dat de bewoners die nog vrij kort in Utopia zitten geen kanshebbers zouden zijn. Daarom trekt Boyd zijn eigen plan en vindt dat hij ook Utopiaan van het jaar moet worden. Met een trofee in zijn handen loopt hij dan ook door de loods. De andere bewoners kunnen hier wel om lachen. Als je vindt dat niemand het verdient, stem dan op mij roept hij serieus. En voegt eraan toe dat hij de kapitein van Utopia wil worden. Gewapend met de trofee en kapitein jas klimt hij op de boot van Jessie om vanaf daar zijn landgoed te bekijken. Maar of de nieuweling ook echt Utopiaan van het jaar gaat worden is natuurlijk vraag twee…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. doornroosje at 14:13

  boyd denkt dat hij het nu al voor te zeggen heeft doet zich voor als leider.
  slechte zaak dat jullie hem naar binnen hebben gehaald…….
  wordt zeker vrvolgd.

 2. joyce madarie zweers at 21:57

  ja mocht hij willen , hij is net een week binnen .
  moet niet kunnen , maar ik moet zegen , rianne heeft een prachtig utopia troffee gemaakt , mooi hoor . de gene die de troffeen hebben gemaakt , gaan ieder geval de geschiedenis in later . iets tast baars van utopia . dat neemt niemand jullie meer af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *