Jessie vindt dat niemand de titel Utopiaan van het jaar verdient

Jessie vindt dat niemand de titel Utopiaan van het jaar verdient

En we zijn weer even offline geweest, als het goed is voorlopig niet meer. De server heeft een upgrade gehad zodat deze de velen Utopia fans aankan. Kortom tijd voor weer wat Utopia nieuws 🙂

Nog meer nieuws over de Utopiaan van het jaar verkiezing. Het houdt de bewoners flink bezig. Terwijl Jessie een manier zoekt om zichzelf van het roken af te houden, komt Jacco naar hem toe met een briefje in zijn handen. Wil jij nog steeds niet op die lijst van Utopiaan van het jaar? vraagt hij vervolgens aan Jessie. Jessie antwoordt dat hij al heeft uitgelegd waarom hij niet op die lijst wil. Kijkers kunnen hoe dan ook stemmen en daarbij maakt het niet uit of ik mijn naam op een flip-over schrijf benadrukt hij. Jacco vindt op zijn beurt dat hij ook wil winnen en daarom op de lijst moet. Ik zal een aparte categorie voor jou creëren de serieus nadenken categorie grapt hij. Jessie moet hierom lachen. En Jacco zegt dat hij op hem zal stemmen en dat Jessie het verdient om Utopiaan van het Jaar te worden. Als Jessie wat later met Cemal naar de boot toeloopt, vraagt Cemal wanneer iemand moet winnen. Jessie vindt dit heel lastig. Ik kan namelijk heel goed begrijpen dat Bas een grote kans maakt. Hij doet waar hij zich hard voor maakt. Ook noemt hij Gina, maar zij heeft volgens Jessie niet genoeg visie. Ze houdt teveel vast aan het oude. Uiteindelijk komt het er op neer dat hij vindt dat er niemand in Utopia woont die het écht verdient.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jojanneke at 20:03

    Geef mijn stem wel aan Boyd.. (Gewoon uit protest omdat Ik ook vind dat niemand hem verdient..
    Al vind ik wel dat Cemal er dan nog het dichts bij komt, gewoon omdat hij zichzelf is en nooit roddeld doet wat hij doet..

  2. Sonja Hiemstra at 18:31

    Nee, er verdient niemand Utopiaan van het jaar te worden, niemand springt er echt uit van het groepje, wat er nu zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *