Boyd zet een tatoeage in de nek van Ramona

Boyd zet een tatoeage in de nek van Ramona

Afgelopen avond was Boyd druk bezig in zijn nieuwe tattoo shop. Ramona besloot namelijk om een tatoeage te zetten. Een aantal dagen is ze er al over bezig en toen was het eindelijk zo ver. Billy is ook al een tijd bezig om het voor elkaar te krijgen bij Boyd maar zij moet even wachten. Ramona legt eerst uit wat ze voor ogen heeft en wat ze precies wil. Vervolgens ontstaat er een kleine discussie over de plek waar de tattoo moet komen. Ramona wil de tattoo in haar nek terwijl Boyd haar pols een betere plek vindt. Uiteindelijk krijgt Ramona zoals ze wil, haar zin. Maar dan vertelt Boyd haar dat ze hij haar twee weken bedenktijd geeft. Dit maakt Ramona woest. Ze wil die tattoo, en ze wil het nu. Na heel wat aandringen geeft Boyd haar toch haar zin en wordt de tattoo gezet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *