Boyd vindt dat Rianne f*cking goed bezig is

Boyd vindt dat Rianne f*cking goed bezig is

Na een gesprek met Rowena en Jessie besloot Boyd ook nog met genomineerde Rianne te praten. Boyd wilde Rianne in de loods halen maar voordat hij het gesprek met haar aan kon gaan sprak Do hem even aan. Ze vraagt of hij in het gesprek wel aardig wil doen tegen Rianne omdat ze erg gevoelig is. Daarna gaan de nieuweling en genomineerden naar buiten.

Waarom heeft iedereen op jouw gestemd vraagt Boyd aan Rianne. Rianne antwoordt dat de bewoners haar wakker willen schudden. Boyd gaat verder door te zeggen dat hij vindt dat Rianne f*king goed bezig is en het hardst werkt van iedereen. En je bent ook nog eens een f*king lief mens benadrukt hij. Wel heeft Boyd twijfels bij Rianne, dit omdat ze zoveel stemmen heeft gehad. En dat is volgens hem een teken dat ze niet goed in de groep ligt. Rianne laat los dat ze vindt dat Rowena naar huis moet. Ik en Jessie hebben nog genoeg progressie te boeken…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *