Boyd vindt dat Rowena niets meer in Utopia te zoeken heeft

Boyd vindt dat Rowena niets meer in Utopia te zoeken heeft

Afgelopen avond had Boyd een gesprek met genomineerde Rowena maar daarna ging hij ook nog het gesprek aan met Jessie. Ook dit gesprek vond buiten plaats.

Boyd bekent al snel tegenover Jessie dat hij het heel moeilijk vindt om een keuze te maken. Jessie is op zijn beurt benieuwd waar Boyd zijn twijfels liggen. De nieuwe bewoner legt uit dat hij vindt dat Rowena hier niks meer te zoeken heeft. Rianne vindt hij goed voor de bv maar slecht voor de groep en bij Jessie heeft hij het gevoel dat hij ten onder gaat. Jessie reageert dat hij op dit moment een historisch dieptepunt beleeft. Dus het kan alleen maar beter vanaf dit moment probeert Jessie hem te overtuigen. Het kan ook nog slechter merkt Boyd op. En wijst Jessie erop dat hij eerst president was en nu verwikkeld is geraakt in een ingewikkelde relatie. Je aanzien is behoorlijk gekelderd rond hij het gesprek af. Jessie is het met de kritiek van Boyd eens en geeft hem alle vrijheid om de keuze te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *