Rianne gaat vanavond een eigen rap zingen

Rianne gaat vanavond een eigen rap zingen

Rianne is campagne aan het voeren, waar we eerder over schreven. Ze wil haar mede bewoners duidelijk laten weten dat ze nog niet Utopia wil verlaten. En daarom heeft ze vanavond nog iets voor de bewoners in petto.

Rianne is namelijk druk in de weer met het schrijven van een rap op Rowena’s lied ‘Gebed zonder end’. Haar gevoel zegt dat Rowena vanavond bij het feest van Ramona de microfoon zal pakken om een optreden te doen. Hier wil ze op inspelen en als een echte rebel de microfoon afpakken en haar versie van Rowena’s lied laten horen aan de bewoners en de bezoekers. In deze versie richt ze zich op de stemming en op haar mede bewoners die samen met haar op de bank zitten Jessie en Rowena zelf. En om dat allemaal voor elkaar te krijgen roept Rianne de hulp in van Victoria. Samen gaan ze zitten voor de tekst. Do die ook van het plan af weet vraagt zich af of Rianne het wel moet doen. Ik heb het gevoel dat Rowena het meer zal zien als een aanval voegt ze er bezorgd aan toe.  Victoria is het hier niet mee eens. Volgens haar zal Rowena vanavond net als Rianne een rap uitvoeren, die gericht is op de stemming en ook niet terughoudend zal zijn. Als Bas wat later achter het plan komt, reageert hij net zoals Do erg betwijfeld. Samen praten ze Rianne’s idee om het de rap op Rowena’s lied te doen, uit haar hoofd. En dat lukt want Rianne besluit uiteindelijk om toch maar een andere nummer uit te kiezen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *