Rianne gaat campagne voeren om te laten zien dat ze in Utopia wil blijven

Rianne gaat campagne voeren om te laten zien dat ze in Utopia wil blijven

Rianne kreeg 23 stemmen en dat zit haar best dwars, zo brak ze gisteren uit in een emotionele bui. Afgelopen avond hebben Gina en Kevin haar moed ingepraat. Volgens hen moet ze haar hoofd niet laten hangen, maar laten zien dat ze wil blijven. En daar heeft Rianne dan ook iets mee gedaan. Ze heeft vannacht een plannetje bedacht om haar mede bewoners te laten zien dat ze echt niet naar huis wil. Nu een nieuwe dag begonnen is vertelt ze aan Do wat haar plan is. Rianne vertelt dat ze campagne gaat voeren met als titel “rebel Rianne”. Ik ga iedereen ervan overtuigen dat ik thuishoor in Utopia. Do reageert enthousiast, zeker als ze op de computer ziet wat Rianne allemaal al gemaakt heeft. Ze is supertrots op Rianne en reageert goed zo, niet je kop in het zand steken!
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. scarlet at 14:12

    Alweer zo’n goedkoop uitziende trui? Wie gaat daar nou in lopen,, dan ben je toch kierewiet. Ze kopen die truien in voor een cent en verkopen ze duur, moet je alleen betalen voor die tekst die je er zo zelf op kan zetten. En trouwens, een idee dat ze allemaal van Jessie hebben gepikt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *