Ruud jaloers omdat Rowena met potentiële bewoner Boyd flirt?

Ruud jaloers omdat Rowena met potentiële bewoner Boyd flirt?

Afgelopen avond had Rowena een goed gesprek met potentiële bewoner Boyd. Ruud houdt het van een afstandje allemaal in de gaten. En zodra het gesprek erop zit besluit Ruud Rowena eens te roepen om ook te praten.

Je doet dit toch niet om mij te irriteren? vraagt Ruud met wat strenge toon. Rowena kijkt hem met grote ogen aan. En laat weten dat ze niet weet waar hij het over heeft. Ruud reageert dat Rowena gewoon flirt met de nieuweling. Ik vind het prima maar niet als je het doet om mij te irriteren. Rowena herhaalt nog maar eens dat ze niet weet waar Ruud het over heeft. Ik ben alleen geïnteresseerd in hem benadrukt ze. Ruud zegt dat er in dat geval niks aan de hand is maar het zit Rowena toch niet lekker. Ze vindt het vervelend dat Ruud denkt dat ze met de nieuwe aanwinst aan het flirten is. En vertelt dat er écht niks aan de hand, Ruud onderbreekt haar en geeft Rowena een dikke zoen. Ik ben niet boos op je en geef je een vrijbrief om te flirten zolang het maar niet is om hem te pesten. Rowena vindt deze opmerking niet leuk want ze heeft totaal geen behoefte om met een ander te flirten. Er is gen jaloezie sluit Ruud het gesprek af. Maar is dat ook echt zo?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 11:50

    Wat een nare karaktesr die Ruud en Billy zo jaloers laten ze gauw elkaar weer vinden en verdwijnen deze twee hebben alleen maar onrust veroorzaakt maar het zal wel in het straatje van Talpa zijn. Hoe meer wij ons ergeren hoe mooier zij het vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *