Rowena en Romy vragen aan Tess welke genomineerde bewoner ze weg zou sturen

Rowena en Romy vragen aan Tess welke genomineerde bewoner ze weg zou sturen

We blikken nog even terug op een gebeurtenis van gisteren die we door de drukte gemist hebben. En het is wel de moeite waard om dit nog met je te delen.

Buiten stonden Romy en Ramona met potentiële bewoner Tess te kletsen. Tess vertelt dat het een spannende dag voor haar is. De twee vaste bewoners begrijpen dit, maar willen eigenlijk maar één ding weten. Al snel komt de vraag wie zou Tess naar huis sturen als blijkt dat zij mag blijven? Tess heeft hier geen duidelijk antwoord op. En vertelt dat ze zowel Jessie, Rianne als Rowena erg leuk vindt. Ook heeft ze nog niet genoeg tijd gehad om een keuze te maken. Wel vertelt de nieuweling dat ze een klik heeft met Rowena, dus haar zou ze op dit moment niet willen wegstemmen. Dan ondervraagt Romy de kersverse potentiële bewoner nog even door. Zou je seks hebben in Utopia? Tess reageert dat ze het niet snel zou doen maar als ze iemand echt heel leuk vindt sluit ik  het niet uit. Vooralsnog zijn het allemaal speculaties, want over een paar dagen wordt pas duidelijk wie er mag blijven. Tess laat de twee wel weten dat ze wil blijven, maar ziet in Boyd een sterke concurrent.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *