Cemal maakt zich niet druk om “knappe” potentiële bewoner Boyd

Cemal maakt zich niet druk om “knappe” potentiële bewoner Boyd

Boyd en Tess zijn de potentiële bewoners en zijn vandaag binnen gekomen. Uiteraard zijn er de eerste indrukken er ook al die we in dit bericht voor je omschrijven.

De bewoners zijn allemaal enthousiast, met name over Boyd. Hij maakt veel indruk op een aantal bewoners. Zo liet Ramona weten dat ze haar droomvent gevonden heeft. Maar er werd nog meer gesproken over de nieuwelingen. Zo gaat Jacco het gesprek met Cemal aan. Hij is benieuwd wat Cemal van de twee vindt. Doelend op de ruzie die Cemal met Romy heeft gehad. Waarin Romy aangaf dat ze hoopt dat er een lekkere vent binnenkomt. Nu Boyd, die door velen wordt bestempeld als een lekkere vent, er is lijkt de wens van Romy te zijn uitgekomen. Maar Cemal zegt dat hij niet bang is voor Boyd. En mocht het wel gebeuren, dan weet ik dat ik beter kan krijgen benadrukt hij. Verder hebben Jessie en Billy ook al een voorkeur, Boyd. Ook Gina ziet hem graag blijven. Ze denken alle drie dat Tess de jong en te stil is. Als Rowena om haar mening wordt gevraagd moet ze lachen. Er komt wel echt iets binnen zegt ze doelend op Boyd. Zou de keuze al vast liggen? Of is het nog iets te vroeg om er iets over te zeggen? Er kan immers nog een hoop veranderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *