Rianne breekt en barst in tranen uit

Rianne breekt en barst in tranen uit

Rianne is één van de genomineerden en ze heeft de meeste stemmen gehad. Maar liefst 23 stemmen. Het leek haar niet heel veel te doen maar daar is nu verandering in gekomen.

Als Rianne zich terugtrekt op de vide worden de emoties haar toch teveel. Billy zit bij haar om haar te troosten. Rianne zegt dat ze niet verwacht had dat ze zó veel stemmen zou krijgen. Ik had ook niet verwacht dat jij vol op mij ging voegt ze eraan toe. Billy legt vervolgens uit waar haar stemmen vandaan komen. Ik wil je er een boodschap mee geven benadrukt ze. En geeft vervolgens nog wat meer uitleg. Je bent wat eigenwijs en moeilijk om mee samen te werken. Rianne luistert terwijl haar tranen blijven rollen. Maar je weet ook dat ik je mag gaat Billy verder die aan het gesprek een positieve wending probeert te geven. Toch wil ze Rianne het advies geven om zich meer open te stellen naar de groep. Rianne heeft weinig te zeggen op de woorden van Billy. Voor nu spreken alleen haar tranen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Mieke at 20:40

    Rianne is een van de normaalste van het hele stel. Tevens is het een harde werkster.
    In feite hoort ze daar niet thuis. Billy zou eruit moeten. Vanaf het moment dat Billy is binnengekomen is het bergafwaarts gegaan met Jesse. Het is natuurlijk veel spectaculairder om Billy te laten blijven voor de kijkers. Want daar kan je nog veel rare dingen mee beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *