Billy boos op de moeder van Gina

Billy boos op de moeder van Gina

Het was een leuke dag voor Gina, ze had namelijk bezoek waar we al over schreven. Echter was het niet zo heel gezellig en dan met name voor Billy. Zij heeft namelijk het gevoel dat vanaf het moment dat de moeder van Gina de loods in kwam er iets speelt. Wat later heeft ze ook nog eens opgevangen dat de moeder van Gina negatief over Billy sprak. En dat werd haar dan ook te veel.

Billy is boos en weet niet goed wat ze met de situatie aan moet. Bij meerdere bewoners uit ze dan ook haar frustraties. Als ze tegen Jessie zegt dat ze dit niet pikt en de moeder van Gina hierop wil aanspreken adviseert hij haar dit eerst met Gina te bespreken. En dat gaat ze dan ook doen. Gina reageert rustig op wat Billy zegt en laat weten dat ze haar moeder aan zal spreken. Niet veel later stapt Gina’s moeder op Billy af. De twee gaan het gesprek aan en vertellen allebei hun kant van het verhaal. Naarmate het gesprek vordert wordt de toon steeds milder. Volgens de de moeder van Gina gaat het om het misverstand. Wel wil ze Billy nog op het hart drukken om ten alle tijden eerlijk te zijn. De discussie wordt uitgepraat en het lijkt erop dat de twee met een goed gevoel uit elkaar gaan. Maar Billy’s glimlach verdwijnt al snel van haar gezicht als de moeder van Gina wegloopt. Aan Jessie laat ze weten het onzinverhaal te vinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 49    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. annelies at 23:28

  dat is zeker het is iemand met twee gezichten wat ruud al verteld heeft, zij belooft alles maar zij komt alleen niet haar beloftes na.

 2. anneke at 23:25

  Gina der moeder mag zeggen wat ze wil.
  En de moeder van Gina is er maar een paar uur waar maakt ze der druk over.
  Moeders komt voor haar dochter op.

 3. Rina at 21:17

  Als Billy nu dan eerlijk was geweest had ze tegen de moeder van Gina moeten zeggen dat ze het er niet mee eens is maar daar van in de plaats gaan ze uit elkaar met een vrolijk gezicht en als ze uit het gezichtsveld is is ze boos op haar. dus!!!!! is ze niet eerlijk.
  Maar dat wist ik al. Een roddelaar van twee kanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *