Gina ontvangt familie en vrienden in Utopia

Gina ontvangt familie en vrienden in Utopia

Er staat een leuke zondag voor Gina gepland, ze krijgt namelijk familiebezoek! Een goed begin van het jaar dus. Gina is daarom al druk bezig geweest ter voorbereiding. Zo heeft ze hapjes en het drinken alvast klaar gezet. Daarna is het tijd om te wachten, over vijf minuten gaan we die kant op zegt ze ongeduldig tegen Victoria. Als het bezoek dan echt nadert gaat Gina met Kevin, Karin, Ramona en Romy naar buiten. Mama kom maar schreeuwt Gina enthousiast. Uiteindelijk komt er een auto het Utopia terrein op. Juichend van blijdschap ontvangt Gina het gezelschap. Uiteraard met de nodige knuffels. Ook haar hondjes zijn mee gekomen. Daarna gaat de groep lekker bij de openhaard zitten om daar bij te kletsen. Mochten we nog bijzondere dingen opvangen over het bezoek zullen we daar nog op terugkomen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *