Boyd en Rob worden uit eten gevraagd

Boyd en Rob worden uit eten gevraagd

Wat gebeurd er deze middag nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Want ondanks het feit dat het vrij rustig is gebeurden er toch nog wel wat dingetjes…

Afgelopen week hebben Rob en Boyd een sportles gegeven aan een paar vrouwelijke gasten. En daar hebben de twee weer een mail over ontvangen. In de mail wordt gevraagd of ze nog een keer in Utopia mogen komen maar dan om met Rob en Boyd een hapje te eten. Een soort variatie als Karin en Co. Rob reageert enthousiast,wat lachen zegt hij vrolijk. Verder wordt er ook nog gewerkt, we zien Rob en Victoria wat later werken aan de safezone. De spullen worden aan de kant gezet, zodat de muren geverfd kunnen worden. Groen en wit zijn de kleuren die Victoria voor haar speciale plek heeft uitgekozen. Ook Kevin helpt een handje mee. En er is nog iemand aan het verven, de loods en kapsalon krijgen een ander kleurtje. Jacco verft de muren wit. Verder zijn Karin en Ramona bezig voor de streetwear. Er zijn nieuwe kleren binnen gekomen en dat moet uiteraard goed geïnspecteerd worden. Dat was het wel voor nu, later komen we terug met meer nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *