Romy is niet blij dat ze voortaan de dieren alleen moet verzorgen

Romy is niet blij dat ze voortaan de dieren alleen moet verzorgen

Afgelopen avond is vrij rustig verlopen in de ideale samenleving. Romy was druk in de stal en kwam er al snel achter dat ze er vrijwel alleen voor staat als het om de dieren verzorgen gaat.

Romy is vaak te zien in de stallen, ze verzorgd de dieren graag en daar hoor ook het voeren van de dieren en verschonen van de stallen bij. Dit deed ze voorheen met Ruud en Rowena, maar die hebben allebei Utopia verlaten. Wat er dus op neerkomt dat zij de enige is die de dieren nog verzorgd. En dat doet ze ook maar zou graag wat hulp willen. Cemal biedt zich dan ook aan maar eenmaal in de stal aangekomen haakt hij al vrij snel weer af.En laat weten dat hij geen zin heeft om meer mee te helpen. Ik heb de juiste schoenen niet aan om het te doen legt hij verder uit. Romy die de stal een grote schoonmaakbeurt wil geven en mompelt dat ze het dan wel alleen doet. Na wat gekibbel vertrekt Cemal weer richting de loods. Romy roept hem na dat ze een team wil met mensen die het leuk vinden om te doen. Daarna moppert ze nog even verder in zichzelf dat ze geen zin heeft in het halve werk dat haar mede bewoners verrichten. Wat later komt Cemal toch weer terug bij de stal. Hij heeft zich omgekleed. Ik kom je toch helpen schatje! zegt hij enthousiast. Romy bleurt helemaal op en samen gaan de twee aan de slag, eind goed al goed. Maar of Cemal voortaan ook de dieren gaat verzorgen is natuurlijk vraag twee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *