Boyd wil Gina degraderen naar idealist

Boyd wil Gina degraderen naar idealist

Boyd heeft een plan om door te voeren in de nieuwe structuur. Hij besloot dit met mede bewoner Rob te bespreken.

Boyd valt gelijk met de deur in huis. Ik wil Gina degraderen tot idealist. Ze werkt maar twee uur per dag aan haar prinsessenfeest en ze heeft Le Luifel uit handen gegeven en knipt nog maar 6 mensen in een paar maanden. Kortom volgens hem brengt ze geen geld in het laatje. Verder klaagt hij nog even door en volgens hem houdt ze altijd haar handje open om  stelt vervolgens voor om haar te waarschuwen. De vraag is alleen hoe ze ze dit het beste kunnen brengen. De twee besluiten hier even over na te denken, om Gina hier later op de dag op aan te spreken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *