Do vraagt één minuut stilte voor Tharukshan Selvam

Do vraagt één minuut stilte voor Tharukshan Selvam

Afgelopen avond gebeurde er nog meer in de mini samenleving. Zo besloot Do de groep ook nog even bij elkaar te roepen.

Het was namelijk een bijzondere avond voor Do, niet alleen omdat ze jarig is. Ze staat namelijk ook in de krant met een eigen geschreven artikel. Als ze alle bewoners bij elkaar heeft geroepen, leest ze dit artikel voor. Do wil graag aandacht vragen voor de 15-jarige jongen die zichzelf onlangs van het leven heeft beroofd, als gevolg van pesterijen. Dit raakt Do natuurlijk enorm. Sinds haar binnenkomst in Utopia houdt ze zich al bezig met haar strijd tegen pesten. Daarom wil ze graag één minuut stilte houden en vraagt de bewoners om allemaal om de beurt een kaarsje aan te steken. 15 kaarsjes in totaal, als symbool voor de leeftijd van het slachtoffer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *