Victoria roept iedereen bij elkaar, er moet positief gekeken worden naar de idealisten

Victoria roept iedereen bij elkaar, er moet positief gekeken worden naar de idealisten

De nieuwe structuur, Utopia 4.0 verloopt nog niet zo soepel als het zou moeten. Vooral de Idealisten lijken het moeilijk te hebben. Hun leider Victoria riep afgelopen avond alle bewoners bij elkaar om hierover te praten. Het centraal van gisteren liep weer uit tot een discussie. Waar Victoria naar eigen zeggen van geschrokken is. En herinnert iedereen eraan waarom de nieuwe structuur er is gekomen. Utopia 2017 staat in het teken van totale idealen geld en idealisten naast elkaar, in balans. Het is mij opgevallen dat de idealisten zich vooral richten op de kloof tussen de twee groepen, in plaats van hun eigen idealen. De vraag of de idealisten wel echt in de groep idealisten willen zitten is het onderwerp van gesprek. Een voor één vertellen de bewoners wat zij van de scheiding vinden en wat hun stoort. Hoe groot de kloof vanochtend tijdens centraal ook was, lijkt er nu juist een verbondenheid onder de bewoners te ontstaan. Iedereen is het ermee eens dat er positiever gekeken moet worden naar de nieuwe structuur en naar de idealisten. Er moet niet zo zwaar gewogen worden aan de naam. De focus moet juist liggen op het creëren van een bv die in balans is en nooit meer in de crisis zal komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *