Een zwabber zorgde voor een verstopping in Utopia

Een zwabber zorgde voor een verstopping in Utopia

Sinds vanmiddag kunnen de bewoners vanwege een verstopping geen gebruik meer maken van de douche en de toiletten. Het ontstopping bedrijf is inmiddels geweest om de verstopping te verhelpen. Echter lijkt het dat de verstopping een nogal vreemde oorzaak heeft. Er is namelijk een zwabber in het riool gevonden, waardoor de toiletten niet meer doorspoelen. Als Gina geconfronteerd wordt met deze vondst, kan ze het niet geloven. In de loods vertelt ze haar mede bewoners wat ze zojuist gehoord heeft. De bewoners reageren verbaasd, maar al snel wordt de vraag wie de veroorzaker is van dit probleem het onderwerp van gesprek. Maar een schuldige blijkt niet makkelijk aan te wijzen. Niemand lijkt namelijk te weten hoe dit heeft kunnen gebeuren. De vondst van de zwabber gaat de bewoners overigens een hoop geld kosten. Het verwijderen van de zwabber en het repareren van het riool zal rond de 2000 euro gaan kosten. Dat is dus letterlijk geld door de plee spoelen zegt Gina boos. En de persoon die de zwabber door het toilet heeft gespoeld? Dat blijft nog altijd een raadsel…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. anneke at 19:06

    Hoelang speeld dit al. En kan het niet een geintje zijn van Ruud zijn geweest voor hij weg ging.
    En als het een van de bewoners is moet hij zelf op de buiten w.c.
    En de gene die het gedaan heeft/ hebben de rekening zelf betalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *