Britt over haar tijd in Utopia

Britt over haar tijd in Utopia

Britt verliet eerder dan verwacht Utopia. Na een slecht bericht van haar familie besloot ze de buitenwereld in te gaan. Maar voordat ze echt weg ging heeft ze nog een interview gedaan wat we in dit bericht voor je zullen omschrijven.

Britt vertelt waarom ze is weggegaan. Ik heb besloten om te gaan omdat het met mijn moeder iets minder goed gaat. Uiteindelijk is dit een heel groot avontuur maar de gezondheid van mijn familie staat voorop. Het voelt voor mij raar om hier te staan. Ik had niet verwacht dat ik hier zo snel zou staan. Ik had ook heel graag mijn avontuur afgemaakt, maar ik sta met een goed gevoel hier. Ik heb de goede keuze gemaakt. Ik kwam hier naar binnen voor het modellen werk. Ik wilde aan anderen laten zien wat ik kan. Ik heb na één week al een hele gave aanvraag gekregen voor een lingerie shoot. Dat was super spannend! Maar erg blij dat ik het heb gedaan. Carnaval vieren met Roy Donders was heel top. Dat was gaaf om mee te maken. Ik heb zeker dieptepunten gehad omdat contact met thuis erg moeilijk is. Je kunt elkaar niet ontlopen, dus als er iets aan de hand was dan was dat voor mij een dieptepunt. Ik had een goede klik met veel mensen. Je hebt de ondernemers en minimalisten maar voor mij was daar geen onderscheid in. Ik kon met de een wat beter omgaan dan de ander. Met Victoria erg goed, Bas, Cemal, Romy, Kevin, Jacco, en Karin. Ik heb zeker aan mijn doelen kunnen werken. Heb dingen gedaan die ik leuk vond. Daarnaast had ik een groot doel om te leren draaien. Dat heb ik maar twee dagen op kunnen pakken en nu sta ik weer buiten. Ik wil daar buiten zeker mee verder gaan. Ik heb van Utopia geleerd dat je bij jezelf moet blijven. Je krijgt veel prikkels door iedereen om je heen, je bent continu met deze mensen en ze hebben allemaal een ander karakter. Opkomen voor je mening en af en toe je mond houden zijn wel de dingen die ik heb geleerd. Wat ik ook heb geleerd is dat je vrienden en familie moet waarderen. Ik kijk met een goed gevoel terug, heb genoten en ben blij dat ik deze kans heb gekregen. Eerder gestopt dan verwacht maar heel blij dat ik het gedaan heb!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 16:46

    Het was een leuke meid en ik vind het heel jammer dat ze er uit is. Ook fijn dat zij voor haar mening uit durfde te komen o.a. t.o. Boyd, Jessie en Rob!
    Veel succes Britt met je leven en carriere! Je bent een mooie en lieve meid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *