Britt gaat alweer naar huis, ze verlaat Utopia

Britt gaat alweer naar huis, ze verlaat Utopia

En toen werd er plots op de zoemer gedrukt. De groep komt bij elkaar, Britt heeft iets te melden. Zodra iedereen zit neemt ze het woord.

Britt heeft een brief gekregen van haar vader en huilend begint ze voor te lezen. Het gaat op dit moment niet goed met de gezondheid van haar moeder, en haar vader schrijft dat ze Britt heel erg mist. Voor de gezondheid van haar moeder zou het fijn zijn als ze naar huis zou komen om haar moeder te steunen. Daarom ga ik zo meteen mijn spullen pakken zegt Britt na de brief is voorgelezen. De bewoners reageren geschokt. Er is veel begrip voor haar keuze, maar iedereen is heel erg ondersteboven van het nieuws. Je hebt het de afgelopen weken kei goed gedaan reageert Ramona. Iedereen staat op om Britt een dikke knuffel te geven en om haar te steunen. Nadat iedereen haar veel sterkte heeft gewenst en heeft getroost, gaat Britt naar de vide om haar spullen te pakken. Haar Utopia avontuur komt nu al ten einde, ze heeft zojuist definitief het Utopia terrein verlaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 110    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Willeke at 20:46

  Och meiske toch
  Wees blij dat je daar weg bent.
  Ik kijk niet meer, maar deze rubriek krijg ik op mijn Ipadd.
  Wens jullie Mam veul sterkte wa, en jullie allemaal het allerallerbeste.
  Liefs Willeke

 2. Elly at 18:59

  Fijn voor haar uit die slangenkuil… vieze verraders… je hebt goed gestemd..respect voor jou….. je was alleen te eerlijk om te zeggen… had je niet moeten doen…. bij deze mensen wil je toch niet blijven…. een laar deugen… de meeste niet…

 3. Frans at 16:09

  Heel begrijpelijk dat Britt naar huis gaat,het is haar moeder en die wil je steunen en bijstaan.ik wens haar het allerbeste en veel sterkte toe.

 4. Druif at 15:49

  O wat verdrietig voor Brit , hoop dat haar aanwezigheid thuis haar moeder goed zal doen . En haar moeder weer zal laten opknappen . Sterkte Brit .
  En misschien voor jezelf ook beter , je bent veel te aardig om daar je tijd te verdoen met he aanwezigheid . Je red het vast zinder Utopia ook wel .

 5. Willem at 14:41

  Hartstikke vervelend voor Britt, en ik hoop dat haar moeder gauw zal herstellen.
  Ergens is het ook beter voor Britt dat zij Utopia verlaat want zij verdient gewoon beter.
  Maakte geen drukte en deed gewoon haar ding. Na Brad Pitt is er nu ook een Britt Pitt.
  Sterkte Britt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *