Genomineerden Karin en Kevin mogen in Utopia blijven

Genomineerden Karin en Kevin mogen in Utopia blijven

Britt was naast Karin en Kevin één van de genomineerden. Maar zoals we net al omschreven is Britt zojuist uit Utopia vertrokken. En dat betekend goed nieuws voor Kevin en Karin. Victoria wil aan iedereen laten weten hoe het nu verder moet. Zodra iedereen er is vertelt ze dat nu Britt de loods verlaten heeft, er niemand meer naar huis hoeft te gaan. Maandag zal er dus geen bewoner naar huis worden gestuurd. Vooral Karin reageert opgelucht. Echter zal komende zondag nog wel gekozen moeten worden wie van de potentiële bewoners Ko of René in Utopia mag blijven. Van de spanning die de verkiezingstijd normaal oplevert is nu dus geen sprake meer….

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 55    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *