Het centraal van 23 februari

Het centraal van 23 februari

Een nieuwe dag is weer begonnen in Utopia. De bewoners zijn bijeen gekomen om van alles te bespreken in een centraal. In dit bericht lees je alle besproken punten van 23 februari terug.

Karin sluit zich niet aan bij het centraal, zodra iedereen zit opent Jessie het centraal. Hij begint zoals we gewend zijn met de financiën. De minimalisten hebben op dit moment 553 euro winst en de ondernemers staan op 8869 euro winst. Ook vertelt hij dat de webshop de laatste twee dagen erg goed loopt. Daarna neemt Kevin het woord over en begint over de aankomende evenementen. Als eerste noemt hij de World Wide Utopia markt van zondag 5 maart. Ook de andere evenementen worden besproken. Aankomende dinsdag houden de bewoners een marktdag, dit houdt in dat ze met z’n allen aan de slag gaan om het terrein netjes en markt klaar te maken. Dan wordt er nog even gesproken over de uitbreiding van de merchandise winkel. Met het groeiende aanbod is er ook meer ruimte nodig. Romy en Cemal gaan vandaag aan de slag om de muur eruit te halen en zo de voormalige kapsalon erbij te betrekken. Dit zorgt voor een kleine discussie over de invulling van de nieuwe ruimte. Jessie wil graag dat zijn kleding er ook komt te liggen, terwijl dit eerder niet het plan was. Potentiële bewoner doet enthousiast mee tijdens het bijwonen van zijn eerste centraal. Hij oppert een idee om Utopia ijsjes te gaan maken en verkopen. Dit idee wordt positief ontvangen door de groep. Ook een aantal andere bewoners opperen nieuwe ideeën en de candy shop wordt besproken. Als het stopt met regenen gaan Jeroen en een aantal anderen aan de slag met de nieuwe Utopiaanse snoepwinkel. Daarna spreekt Victoria de groep nog aan over de troep in en rondom de loods. De groep is het met haar eens dat iedereen weer wat meer op zijn eigen spullen moet letten. Na een vredig centraal gaan de bewoners uit elkaar en gaan aan de slag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *