Ramona is een paar uur naar haar moeder in het ziekenhuis geweest

Ramona is een paar uur naar haar moeder in het ziekenhuis geweest

Afgelopen avond kreeg Ramona het tragische nieuws te horen dat haar moeder een hartaanval heeft gehad. Gelukkig is alles goed en Ramona mocht haar even bezoeken in het ziekenhuis. In de avond kwam ze weer thuis. In dit bericht lees je terug hoe het gegaan is. Hoe gaat het? vragen Romy en Victoria bezorgd zodra hun mede bewoner in de loods staat. Ramona legt uit dat het inmiddels beter gaat met haar moeder en dat er morgen een echo wordt gemaakt. Alle testen die tot nu toe zijn gedaan zijn positief en ze is gelukkig niet langer in levensgevaar. Het voelde goed om mijn moeder weer even te zien. Maar ik ben ook blij om weer thuis te zijn in Utopia benadrukt ze. Alle bewoners vangen Ramona op en ze wordt overladen met kusjes en knuffels. Eind goed al goed!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. margriet at 21:28

    Waarom zegt ze dat ze weer thuis is. Dat word wat als ze er ooit uit gaat. Waar moet ze dan naartoe.Nou ja dat zoekt ze maar uit. Ik wens haar moeder het aller beste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *