Het carnavalsfeest in Utopia barst bijna los!

Het carnavalsfeest in Utopia barst bijna los!

De voorbereidingen voor het carnavalsfeest van vanavond zijn in volle gang en de bewoners hebben er zin in.  Jacco en Karin blazen de ballonnen op om de loods feestelijk te kunnen versieren. Natuurlijk gaat dit gepaard met heel veel gelach en grappen, zoals we van het duo gewend zijn. En terwijl Jacco de zoveelste keer ballon opblaast, knapt deze plotseling midden in zijn gezicht.  Hij schrikt zich een ongeluk, wat Karin natuurlijk alleen maar grappiger vindt. Op de vide hangt er een andere sfeer, want het is voor Gina vanavond de laatste keer dat ze een Utopiaans evenement gaat meemaken. Ze krult haar haren met een treurige blik op haar gezicht. ‘Laatste avond, dat is bizar hoor zegt ze tege Britt. Na bijna twee jaar Utopia kan Gina niet voorstellen hoe het voelt om weer naar buiten te gaan. Verder maken Ramona en Billy zich ondertussen klaar voor het feest en hijsen zich in hun carnavalspakjes. Ramona gaat als Alice in Wonderland en Billy gaat in een catsuit met felle kleuren. De twee lachen om hoe ze eruitzien en laten hun outfits trots aan de andere bewoners zien. Iedereen zal zich overigens verkleden want het is immers carnaval. En Roy Donders komt samen met Patty Brard hun carnavalskraker ter gehore brengen. Als dat geen feest wordt?!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *