Wat gebeurd er momenteel in “RoastTopia”?

Wat gebeurd er momenteel in “RoastTopia”?

Wat gebeurd er momenteel nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Vandaag staat helemaal in het teken van het evenement wat vanavond gepland staat namelijk RoastTopia. Iedereen is bezig met de voorbereidingen. Zo is de loods gevuld met tafels en stoelen die bekleed zijn in wit textiel. Billy en Jessie dekken de tafels met kristallen wijnglazen en langzaam maar zeker begint het er zeer luxe uit te zien. Ondertussen is Britt aan zichzelf aan het werken in de gym. Wat later melden gaan ook Rob en Jessie aan de slag. Ramona en Karin bereiden ondertussen de merchandise winkel voor. Jacco is ook hard aan het werk, hij sjouwt de geluidsinstallatie richting het podium en wordt geholpen door Kevin. Wanneer de microfoon klaarstaat nemen Boyd en Ramona van de gelegenheid gebruik om even te oefenen. Geroast wordt er echter niet. De twee brengen een lied ter gehoren, mooi kunnen we het niet noemen. Hopelijk gaat het roasten vanavond een stuk beter! Hoe denk jij dat dit evenement gaat lopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *