Bar verantwoordelijke Romy pakt ongevraagd een fles wijn

Bar verantwoordelijke Romy pakt ongevraagd een fles wijn

Sinds Victoria niet meer in Utopia verblijft heeft Romy de verantwoordelijkheid over de bar. Maar dat verloopt niet even lekker.

Zo dronk Romy gisteren al blikjes uit de bar en daar sprak Jessie zijn onvrede over uit. Vandaag komen de bewoners erachter dat er een fles rosé is aangebroken. Billy vraagt daarom aan Romy hoe dit heeft kunnen gebeuren en ze biecht op dat zij en Jacco een glaasje hebben genuttigd. Dat is dus niet de bedoeling reageert Billy. Op dat moment voegen ook Jessie en Kevin zich bij het gesprek. De twee vinden het echt niet oké dat Romy zichzelf privileges geeft. Dit omdat er duidelijke afspraken zijn gemaakt over de bar. Romy geeft haar fout toe en belooft dat het nooit meer zal gebeuren, maar het vertrouwen is helemaal verdwenen. Jessie wil dat er een slot op de koelkast komt en Billy oppert het idee al om de verantwoordelijkheid van de bar over te nemen. Wordt vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *