Rob, René en Jeroen willen een betere winstverdeling

Rob, René en Jeroen willen een betere winstverdeling

Buiten raken Rob, René en Jeroen aan de praat. De heren hebben het over de structuur in Utopia en willen dit totaal anders aan gaan pakken.

Hoe ziet jouw toekomst eruit hier begint Rob het gesprek met Jeroen. Jeroen antwoordt dat hij hier ook al met René over gesproken heeft en samen hebben ze het al gehad over een nieuwe structuur. Jeroen ziet dat alleen niet zo snel gebeuren. Tenzij we tactisch stemmen reageert Rob. Als snel voegt René zich ook bij het gesprek. René is echt f*cking slim en ik zou het wel gaaf vinden als we het met de juiste mensen kunnen uitvoeren. Dan gaat de boel plat vervolgd Rob enthousiast. René voegt daaraan toe dat ze goed moeten nadenken over een goed systeem, zodat iedereen veel geld heeft. Jeroen benadrukt vervolgens dat zij elkaar niet mogen naaien. Geen gezeik, iedereen rijk laat René weten. Ik heb een structuur voor ogen met een eerlijke verdeelsleutel, zodat iedereen dure schoenen kan kopen. Het is toch niet normaal dat ze zeiken over eten, maar ook een golf simulator kopen van zesduizend euro? moppert Jeroen. Bas die het gesprek opvangt, is het niet helemaal met ze eens. Mij interesseert het echt geen hol vervolgd hij. Als jij knaken verdient, wil jij toch ook iets moois kunnen kopen? Jeroen schudt zijn hoofd. Volgens hem kloppen de verhoudingen niet. Oprotten met je systeem reageert René welgemeend. Hij vindt dat er echt een systeem moet komen waarin al het geld eerlijk verdeeld wordt. Bas merkt op dat het altijd zo geweest is maar dat er daardoor juist verdeeldheid ontstond. Er zijn dan altijd bewoners die niks doen, wat voor de hardwerkende bewoners dan als oneerlijk wordt ervaren. René denkt echter dat het wel moet vallen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. hans at 05:21

  Het zou eens tijd worden dat er een kas controle word uit gevoerd. Het liefst 1 keer per maand.
  Of alles over dragen aan een echte boekhouder , krijg het vermoeden dat er nogal wat word gesjoemeld. Door Jessie

 2. Frans at 23:04

  Ja als je geen geld mee naar buiten mag nemen,dan maar spullen kopen want die mogen wel mee.en ja daar zorgt die jesse wel voor.maar hij moet dan niet zeuren als er iemand wat xtra eten besteld,want dat moet ik dan betalen.jaja alles is voor bassy (jessy)dat ze dat nog van hem pikken,weg ermee.

 3. annelies at 19:11

  ik hoop dat het hun lukt, als bas het maar niet door verteld aan jessie en boyd want die steken meteen een stokje ervoor.

 4. Margriet at 18:03

  De winstverdeling gaat nu idd niet eerlijk. Want nu gaat het meestenaar Jessy ,daar zorgt ie zelf maar al te graag voor. Dat is wel duidelijk geworden met alle dure aankopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *