Billy regelt een quad voor Jessie en Boyd

Billy regelt een quad voor Jessie en Boyd

Billy heeft wat geregeld voor haar mede bewoners Jessie en Boyd. De hele dag al liep ze te verkondigen dat er een verrassing aan zit te komen. En na een paar uur is het dan zover. De verrassing die Billy geregeld heeft blijkt een quad te zijn, waar Jessie en Boyd mee rond mogen crossen op het Utopia terrein. Boyd en Jessie zijn natuurlijk dolenthousiast en kunnen niet wachten tot ze plaats mogen nemen op het racemonster. Na een korte uitleg mogen ze aan de slag. In het begin was het nog even wennen maar uiteindelijk hebben ze toch de smaak te pakken. Het geluid van de quad is te horen rondom de loods, waar Boyd en Jessie enthousiast hun rondjes racen. Deze verrassing had ze al geregeld voor Jessie Billy uit de boot zette, wellicht had ze het anders niet doorgezet?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • Margriet at 09:30

      Nou nou, gekker moet het echt niet worden. Die 2 verdienen nog geen roestige fiets. Nog meer reden om zelf nietste doen. Zet de poort open en laat ze maar vertrekken op dat ding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *