Jessie wordt een vegan

Jessie wordt een vegan

Nog wat Utopia nieuws van gisteren. Jessie heeft namelijk een drastisch besluit genomen. Want tijdens het sporten heeft hij een gesprek gehad over veganistisch eten. En het lijkt erop dat hem dat aan het denken heeft gezet want hij besluit wat later er eens met Bas over te praten. Jessie legt zijn mede bewoner uit dat hij voor een onbepaalde tijd vegan wil gaan leven. Maar ik wil wel nog genoeg energie hebben om twee keer op een dag te trainen en ik wil ervan afvallen voegt hij eraan toe. Bas luistert aandachtig naar de wensen van Jessie en laat hem weten wat hij zal moeten eten als hij op een gezonde manier wil afvallen. Zal Jessie het veganistische leven volhouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Margriet at 18:44

    Energie om te sporten? Wat dachte meneer van fysiek werk verichten. Maar dat laat hij liever Door zijn volgelingen . Bovendien heb je voor energie eiwitten nodig, en dat zit weer in vlees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *