Debbie de halfzus van Nicole van den Hurk kwam langs in Utopia

Debbie de halfzus van Nicole van den Hurk kwam langs in Utopia

Afgelopen avond was het een bijzondere avond in Utopia. Debbie de winnares van Boyd’s tatoeage actie kwam op bezoek. Billy ontvangt Debbie en als de twee binnen zijn, komen ook de andere bewoners op de banken zitten. Geïnteresseerd luisteren ze naar haar heftige verhaal. Debbie vertelt dat ze de halfzus van  het vermoorde meisje Nicole van den Hurk is. Nicole is op vijftienjarige leeftijd om het leven werd gebracht. De dader is inmiddels weer vrij en het hoger beroep in deze zaak die door de familie is aangespannen, dient volgende week. En door deze moeilijke periode wil ze graag Vrouwe Justitia op haar lichaam hebben. Na dit heftige verhaal hebben de bewoners nog wat vragen die Debbie nog beantwoord. Daarna neemt Billy het woord over en bedankt Debbie voor haar komst. Ook benadrukt ze dat ze bij Boyd in goede handen is. Dan is het tijd om naar de tattoo shop te gaan en de bijzondere tattoo te laten zetten door Boyd

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *