Cemal wil graag een tatoeage en vraagt Boyd om advies

Cemal wil graag een tatoeage en vraagt Boyd om advies

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken. En dat betekend weer nieuw Utopia nieuws. Zo wil Cemal graag een tatoeage en gaat het gesprek met Boyd aan.

Wil je geen model meer worden dan? vraagt Boyd geïnteresseerd aan Cemal. Cemal antwoordt dat hij zeker nog wel model wil worden en zich vooral wil richten op het commerciële. Voor fashion zou ik te klein zijn voegt hij eraan toe. Oké, wat wil je dan? vraagt Boyd geïnteresseerd. Iets vets reageert Cemal waarop Boyd moet grinniken. Cemal legt vervolgens uit dat hij zonder tekst iets symbolisch op zijn lichaam wil. Iets wat staat voor de groei van een jongen naar een man. Boyd vindt dat maar lastig. Maar het lijkt Cemal ook wel tof om een ode aan zijn overleden Turkse zusje op zijn lichaam te hebben. Op mijn rug wil ik iets hebben zegt hij hardop. Boyd denkt dat Cemal dan wel voor een grote tatoeage moet gaan. Maar Cemal vindt het moeilijk. En zegt dat hij er nog maar goed over na moet denken. Dat lijkt mij wel handig, ja reageert Boyd lachend. Cemal staat vervolgens op en neemt samen met Billy plaats achter de computer. En zij laat weten dat hij er goed over na moet denken. Op het internet zoekt Cemal naar plaatjes en foto’s ter inspiratie. Zal hij echt een tatoeage nemen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *