Boyd en Ramona hebben slaande ruzie

Boyd en Ramona hebben slaande ruzie

Ruzie in de tent! Door de komst van scheidsrechter Ivan lijkt iedereen even gekalmeerd en blij geeft Ramona hem een knuffel. Ben je een beetje gestresst? vraagt Ivan lacherig. Ramona legt aan de oud Utopia bewoner uit dat er sinds zijn vertrek nooit meer mannen in de mini samenleving zijn gekomen die net zo veel doen en meehelpen. Ook Billy is daar al boos over geworden, dit omdat onder andere Boyd niet meehelpt met het slopen van zijn eigen tattoo shop voegt ze eraan toe. Boyd voelt zich aangesproken door deze opmerking  en geïrriteerd laat Boyd weten dat hij bezig is en morgen twee klanten heeft. Maar dit gelooft Ramona blijkbaar niet. Jij doet toch niks of wel dan? schreeuwt ze boos naar hem. Alle spanning komt er vervolgens uit en de twee schreeuwen over en weer naar elkaar. Terwijl de bewoners en Ivan er verbouwereerd bij staan. Even lijkt het helemaal uit de hand te lopen, maar plotseling besluit Ramona om niet meer terug te schreeuwen en mokkend gaat ze zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Margriet at 22:35

    Ja Ramona, wat verwacht je nou. Iedereen zit daar gewoon voor zichzelf.En het kan voor jou ook geen kwaad om je handje te laten wapperen. Want je doet ook niets voor een ander.jij ligt het liefst op je bed toch.in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *