Niet iedere ondernemer heeft zijn inkomsten target gehaald

Niet iedere ondernemer heeft zijn inkomsten target gehaald

Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia. Ik zit ergens aan te denken zegt Jessie tegen Boyd. En benoemt nog eens dat de ondernemers een afspraak hebben. Als één van hen minder dan duizend euro winst heeft gemaakt, dan krijgt diegene niet de tien procent die zij uiteindelijk toebedeeld krijgen. Alleen zijn we deze maand wel heel veel bezig geweest met verbouwen. En dat moet ook gebeuren volgens Jessie. Jeroen is net binnen, maar heeft al veel gemaakt en gebouwd. Ook Rob helpt met het creëren van de Candy shop, waardoor ondernemende zaken op een laag pitje komen te staan. Boyd stelt vervolgens voor om nu wel die tien procent te delen met de andere ondernemers. Maar dit is wel de tweede maand dat Rob niks verdient voegt hij eraan toe. Daarom stelt hij dus voor om daar volgende maand kritischer naar te kijken. Jessie reageert dat ze het verdelen van de tien procent wel eerst moeten overleggen met Ramona en Billy, omdat zij wel hun target gehaald hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Marieke at 21:59

    Die boyd en jessie gaan wel heel erg ver alsof hun de baas zijn alles wat zij dien is goed en wat een ander oppert wordt gelijk weggewimpeld ik vind er niks meer aan dit is toch geen samenleving van een groep het lijken wel twee kampen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *