Rob en Romy krijgen geen vergoeding van tien procent

Rob en Romy krijgen geen vergoeding van tien procent

Boyd en Jessie hebben een gesprek gehad over het feit dat niet elke ondernemer zijn of haar target hebben behaald. En wat er met de winst gedaan moet worden. Ze besluiten daarna het gesprek met Ramona en Billy aan te gaan.

Boyd begint het gesprek door te zeggen dat het geen geheim is dat ze hun target wel gehaald hebben. Het lijkt ons wel verstandig om de tien procent met de rest te delen. En voegt daaraan toe dat daarom Ramona en Billy ook moeten mee beslissen wat te doen met de tien procent van de andere ondernemers. Jessie vult aan dat men ook heel druk is geweest met onder ander het verbouwen van de Candy shop. Billy vindt op haar beurt dat dan wel hun gedrag beloond wordt. Als je dit wil, moet je de risico’s te dragen voegt ze eraan toe. Ook vindt ze dat ondernemers dan te makkelijk kunnen denken. Als het niet lukt krijgen ze alsnog een deel. Ramona is het dan weer niet eens met de verdeling. Natuurlijk wil ik wél het geld delen, maar dit kan beter gaat ze verder. Ook Billy is klaar met de vrijbrief die Rob steeds krijgt. Romy wordt volgens haar steeds hard aangepakt en moet zich keer op keer bewijzen en Rob komt overal mee weg. Het motiveert alleen maar harder als je voor je geld moet werken en je moet mensen niet belonen als ze juist geen geld in het laatje brengen. Jesse benadrukt nogmaals dat er deze maand ook hard gewerkt is aan verbouwingen. Ze concluderen dat Jeroen nog te kort in Utopia zit om hem zijn deel al te ontnemen, maar Rob en Romy zullen niet beloond worden voor niet behalen van het target. De vier besluiten straks met de ondernemers samenkomen en Billy bedankt de twee voor hun openheid. Ze waardeert het dat zij en Ramona hierin betrokken worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. trudy at 23:34

    boyd en jessie regel alles met het geld van een ander laat hun in komen maar eens zien de andere brengen geld binnen en hun zakken worden gevuld die twee moeten er uit naar huis weg er mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *